HI96814 Digital Refractometer for Measuring Sugar Content (% Brix, °Oe, and °KMW) in Wine, Jam, and Juice

HI96814 Digital Refractometer for Measuring Sugar Content (% Brix, °Oe, and °KMW) in Wine, Jam, and Juice

HI96814 Digital Refractometer for Measuring Sugar Content (% Brix, °Oe, and °KMW) in Wine, Jam, and Juice

Ứng dụng:

HI96814 Digital Refractometer for Measuring Sugar Content (% Brix, °Oe, and °KMW) in Wine, Jam, and Juice

  • Range:

    • 0 to 50% Brix
    • 0 to 230° Oechsle
    • 0 to 42° KMW
    • 0 to 80°C (32 to 176°F)
  • Resolution:

    • 0.1% Brix
    • 1° Oechsle
    • 0.1° KMW
    • 0.1°C (0.1°F)
  • Accuracy:

    • ±0.2% Brix
    • ±1° Oechsle
    • ±0.2° KMW
    • ±0.3°C (±0.5°F)
  • Temperature Compensation: Automatic from 10 to 40°C (50 to 104°F)

  • Measurement Time: Approximately 1.5 seconds

  • Minimum Sample Size: 100 μL

  • Light Source: Yellow LED

  • Sample Chamber: Stainless steel ring and glass prism

  • Auto Shut-off: After 3 minutes of inactivity

  • Casing: IP65

  • Battery: 9V

  • Dimensions: 192 x 102 x 67 mm

  • Weight: 420 g

Product Similar
HI847492 là một máy đo độ đục tay có độ chính xác cao dùng để phân tích bia được nghiên cứu với nhiều năm kinh nghiệm của HANNA. HI847492 phù hợp với ASBC (Hiệp hội nhà hóa học đồ uống Mỹ), sử dụng Nephelometeric để kiểm tra độ đục. Máy được thiết kế đặc biệt để đo chất lượng bia, cung cấp kết quả đo đúng và chính xác mọi lúc.

0765 259 545

Continuous pH Measurement and Control Monitor 1 Pump BL981411-1 Model: BL981411-1 - Continuous pH measurement and control from 0.0 to 14.0 - Control of 1 threshold above or below the programmed pH set point - Control of 1 dosing pump - Connection to 1 pH electrode with BNC connector - No 4-20mA analog output

0765 259 545